Welcome!

Heeft u zich wel eens afgevraagd of het laten bouwen van een website of webshop door een professional niet veel sneller en goedkoper is ?

Richt u zich op uw business en laat argrosoft uw unieke website of webshop bouwen en eventueel beheren mocht u daar de juiste mensen niet voor in huis hebben.

Ook SEO , Search Engine Optimalision is een specialistme , Iederere website wil graag organisch hoog in google komen en bij voorkeur op de 1e pagina om zo meer bezoekers te ontvangen, maar hoe doe je dat en op welke zoekwoorden wil je zo goed mogelijk organisch gevonden worden ?
Eventueel in combinatie met een google campange.

Ook voor database conversies , imports of exports van of naar de website / webshop, API koppelingen, xml bestanden, dagelijkse webvoorraden synchroniseren zodat uw webshop geen nee hoeft te verkopen en nalever orders tot het verleden behoren.

Ook het huren van een webshop of website per maand is mogelijk bij een minimale huur van 1 jaar, dit is inclusief hosting en domein registratie en een standaard open source pakket installatie met een default template is 1500 euro, meerwerk kan een unieke template zijn of maatwerk software zoals een extension in opencart, een database import 1 malig of dagelijks en automatisch , na dit jaar per maand opzegbaar en het maand bedrag is 95 euro voor hosting, domein registratie en onderhoud software, vraag naar de mogelijkheden en laat mij uw wensen pakket weten mocht u maatwerk zoeken.

Kies voor argrosoft om snel to the point te komen en binnen uw budget te blijven.